Няма съмнение, че живеем в Свят на технологии, които в повечето случаи улесняват живота ни. Разбира се и доста ни разглезват, защото започваме да ставаме все по-мързеливи и асоциални.

В медицината обаче, новите технологии могат само да ни радват, защото те помагат на лекарите, а и на нас пациентите. Чрез тях имаме шанс да предотвратим множество усложнения и трвоги. Чудесно е че се развиваме толкова много в областта на медицината. Особено при бъдещите майки. Благодарение на модерните техники и обучени, които преминават спрециалистите, много двойки имат шанс да станат родители. Ако на майка ми, преди 30 години й бяха казали, че след време ще може да види бебето си в утробата, сигурно е щала да помисли лекаря си за луд. Както се казва те видеозон са нямали, а какво остава за това. Ето, че години по-късно и това вече е факт, благодарение на 4 Д ехографите, които позволяват на бъдещите майки да зърнат бебетата си, а не само да си ги представят какви ще са. Това определено е един от най-вълнуващите моменти в живота на една жена. Хем можеш да видиш как изглежда бебчето, хем е на безопасно място под сърцето ти. Скоро попаднах на един страхотен клип. Там един лекар прави огромен жест към своята пациентка. Тя е сляпа и докато той прави 4 Д прегледа й, тя няма възможност да види своята рожба и да изживее емоцията, която останалите майки изпитват. Затова този невероятен човек решава да й подари 3Д изображение на бъдещото й дете. Какво да ви кажа, лично мен този трогателен жест ме просълзи. Повечето лекари се чудят как да изкарат повече пари от теб, а този човек дава нещо безценно на тази жена.

Мога само и единствено да се надявам, че има повече хора като този лекар. Хора, които не мислят само за финансови облаги, а живеят и работят, за да дадат надежда и щастие на хората.

Uncategorized Tags: