През тези дъждовни дни се нуждая от нещо цветно. Намирам го както в готините хора, с които говоря, така и с малко бюти трикове.

Преди време прочетох, че оранжевото е новото черно. Изобщо нямаше как да повярвам. Ала колкото повече минава времето, толкова повече се убеждавам, че може да има истина. Самата аз забелязах, че го използвам все по-често и то в различни елементи. Днес ще ви кажа как може да го включите в маникюра си и да изглеждате класно, забавно и свежо.

Първото ми предложение е за едноцветен маникюр в доматен цвят. Той е за традиционалистите, които не са готови за големи промени. Този нюанс на оранжевото е комбинативен и много приятен за всеки сезон . Препоръчвам го с две ръце!

Следващо предложение за цветен маникюр е комбинация от два, на пръв поглед искрящи, цвята. Единият, както се досещате, е оранжевият. Другият е цикламеният. Определено е маникюр, който веднага ще се забележи. Тайната обаче е да редувате цветовете и само на някой пръст да ги застъпите. Ще се изненадате колко много подхожда на всички други цветове дрехи. Експериментирайте и бъдете смели – ще ви хареса!

Трета опция за свеж маникюр е един любим тренд. Това е редуване на цветовете на ноктите с такива от една палитра. В случая ще се получи сладко бонбонено оранжево. Предлагам да заложите на цветове като грейпфрут, портокал, шафран, охра, манго. Тук вече преценете според възможностите на цветове на вашата маникюристка или спрямо вашия личен арсенал.

Последната комбинация с оранжево, която ще ви дам, е на трите ивици. Тук се изисква прецизност и може да не се справите сами. Това е тренда с трите криволичещи ивички на всеки нокът. Моето предложение е за цветове като жълто, маслинено зелено и оранжево. Може да ги следвате на всеки пръст или пък да правите различни вариации – както ви харесва.

Надявам се, че с този текст успях да ви усмихна и да освежа деня ви.

Разни разнообразни Tags: