Филмите, казват, са четвъртото изкуство в света. Аз съм склонна да се съглася. Обожавам да ги гледам и да преоткривам нови изживявания. Въпреки че в момента има хиляди изисквания за направата на филмите, които според мен нарушават истиността на историята, все се намират добри попадения.

Реших днес да се върна назад и да направи списък на евъргрийн филмите за мен. Тях мога да гледам и пак, и пак и да не ми омръзнат. Предупреждавам, че са типично женски и са доста романтични и сладникави.

  1. Първи в списъка, но не и по-любимост, е „Хубава жена“. Истрия, която е толкова нелепа, че чак приказна. Обожавам Джулия Робъртс и Ричърд Гиър. Мисля, че всеки от вас трябва да знае за този филм, а ако не – то веднага го пускайте.
  2. „Нотинг Хил“. Още един невероятен филм с Джулия Робъртс, който разказва романтична история между звезда и обикновен човек. Докосващ, с английски хумор, но много нежен.
  3. „10 неща, които мразя в теб“. Типична ученическа сага, която е вплела бунтарстовто с любовта. Сюжетът е забавен и определено всеки тийнеджър и родител трябва да го гледа. Като бонус ще кажа, че в него участва и Хийт Леджър
  4. „Дяволът носи Прада“. Това е филм, който обединява теми като мода, кариерно развитие и човешки взаимоотношения. Според мен е много интригуващ и показва докъде може да стигне човек в стремежа си за успех. Определено мога да го препоръчам на завършващите.
  5. „Вчера“. Завършвам мини класацията си с един от най-любимите ми БГ филми. Обожавам историята, актьорите, репликите, дори тъжния край. Просто според мен е вечна история и в същото време запечатва терзанията от онези години

    Успях ли да ви заинтригувам с някои от тези заглавия? Все пак тайничко се надявам да сте ги гледали тези филми и да сте наясно с историите им. Но какъвто и да е отговорът ви, поне ги пуснете и се забавлявайте!
Разни разнообразни Tags: