Стилът Бохо (или бохемски) се появява в Европа през 20-те години на миналия век и придобива по-голямо влияние през 70-те години, заедно с хипи стила и движението на модната индустрия. Той не само, че още е популярен, но и според мен набира скорост и се развива наред с другите стилове.

Бохо стилът е вдъхновен от бохемите, художниците и интелектуалците на изгубеното поколение. Основната му характеристика е смесицата от тъкани, цветове, стилове и елементи с персонализиран, необичаен, оригинален щрих и лек фолк оттенък.

Как се превърна в съвременна тенденция?

Boho Шик съчетава стария бохемски стил с небрежния съвременен, смесвайки леки материи, модерни щампи и аксесоари, ресни и кожени чанти. Миналото и бъдещето преработени в нещо ново, което отговаря на съвременните нужди.

Как да се присъедините към бохо шик естетиката?

Първо, внедрете малко от себе си във външния си вид. Инвестирайте в дълги поли или рокли. След това пристъпете към макси аксесоари: едри колиета, пръстени и обеци, с или без камъни. Не забравяйте и винтидж чанта за през рамо. Сандалите с каишки, ботуши и ботуши с къси тръби също са идеални за завършване на този вид. Изисква доза креативност, тъй като има много опции, и е основно подходящо за летния сезон.

На вас допада ли ви бохо стилът? Бихте ли го пробвали?

Разни разнообразни Tags: