woman likeВъпросът едни – отговори много. Някои ще кажат множество дрехи, други ще изтъкнат, че търсят разкошен мъж, трети ще искат къща, кола и всякакви прекрасни неща, а немалко ще назоват, че желаят и много красиви бижута.

Ето какво искам аз. Моята мечта е да си имам собствен будоар, в който да събера дрехите и обувките си, но и да имам подобни чекмеджета за бижута, в които да подбирам всякакви други интересни ластици, шноли, фиби за коса, диадеми, копчета и какви ли не неща. Няма значение дали ще са скъпи. Важното е да са интересни и да имам по един комплект за всеки тоалет. Някои ще са от мъниста, други от пера, трети ще са фина ръчна изработка, ще имам такива и от злато и сребро, с камъни, минерали, плетени, с перли и без перли, блестящи, лъскави… Там ще са и гримовете ми  – балсамчета, червила, ружове, сенки и четки. Ще имам и от онези аксесоари за сън, обшити с пайети 🙂

В центъра на това малко помещение ще сложа огледало с приказна рамка и специално осветление. Ще пробвам рокли  с обувки и бижута и ще се оглеждам от всички страни.

Всяка жена си има поне една мечта, която е свързана с нейната суета. Това е така, защото жените искаме да сме забелязвани, харесвани или просто за собствено самочувствие да изглеждаме добре.

Споделих моята. А каква е твоята?

Разни разнообразни Tags: