bb1ec52c16f3a114e25e8214d813d0edКолкото повече време минава, толкова по-сигурно мога да заявя, че ретрото бавно, но сигурно определено се завръща на мода.

Ако случайно не сте забелязали, тенденциите в модата в последно време все клонят към поли и панталони с висока талия, към колан на кръста ни в ролята на аксесоар към роклята, към все повече и повече кокетни, цветни, стилни ретро роклички и т.н. Ключовата дума е “ретро” и затова ще ви попитам. Забелязахте ли вълната на ретро банските?

Може би не сте, а може би вятърът все още не я довял до нашите географски ширини достатъчно. Ако това лято все още не сте видели по плажа да се разхождат момичета с бански с много висока талия, спокойно можете да ги изпреварите и няма да сбъркате.

По мое мнение тези модели стоят много добре и най-накрая ни показват как хем да изглеждаме добре, хем да сме модерни и да не показваме прекалено много от тялото си.

Нищо не ви спира да изтичате до най-близкия магазин, да си купите един нов ретро бански и да запалите газта към морето. Аз бих го направила веднага.

Разни разнообразни Tags: