Искаме да направим новата година по-активна. Отговорът е: кънки на лед! Вдъхновяващ зимен спорт за всеки, който иска да направи нещо добро за себе си, докато тренира и в същото време да се забавлява много.
Ето защо карането на кънки може да се превърне в любим зимен спорт:

  1. Перфектната тренировка за цялото тяло
    Когато караме кънки на лед, тренираме издръжливостта и сърдечно-съдовата система. Също така не бива да се подценява балансът, който е важен при каране на кънки на лед. За да можем да се пързаляме добре на леда, много малки мускулни групи работят, за да гарантират, че поддържаме изправена стойка, плъзгаме се възможно най-грациозно и не се снишаваме. Привеждаме корема, краката и задната част на бедрата във форма и тренираме мускулите на таза. Между другото, така изгаряме и няколко допълнителни калории след коледните вкусотии.
  2. Карането на кънки на лед е забавно
    Карането на кънки на лед с музика също освобождава серотонин и допамин. Тренировката е два пъти по-забавна и не позволява появата на зимна депресия. Най-добре е да вземете няколко приятели с вас и да забравите, че всъщност спортувате, а просто да се забавлявате заедно. Защото пързалянето с кънки на лед носи толкова много радост … Начинаещите просто трябва да вземат назаем чифт обувки. Ако ходите на кънки на лед по-често, можете също така да получите чифт използвани обувки по желание и дори новите кънки за лед са сравнително евтини в сравнение със ски обувките например.
  3. Елегантна визия на ледена принцеса
    Разбира се, ние, жените, обичаме да постигаме и оформяме добра фигура чрез спорта. Когато става дума за пързаляне с кънки, можем дори да си позволим малко повече блясък и стил. Дали с актуалната зимна визия или перфектната прическа, ние се чувстваме като ледена принцеса. Въпреки това, важно е: Безопасността е на първо място. Необходими са плътни, здрави ръкавици за защита на ръцете. А носенето на каска и наколенки предпазват от наранявания.
Uncategorized Tags: