Известната испанска верига за марково облекло Zara е със собственик Амансио Ортега. Испанския магнат е популярен и с други марки като Bershka, Pull and Bear и др. Първият магазин на Zara се отркива през 1975 г. и оттогава марката бележи невероятни успехи. Говори се, че зад невероятния успех се крие способността да се разработва нов продукт само за две седмици преди да се пусне на пазара, за разлика от останалите конкуренти. Освен това всяка година Zara представя около 10 хиляди нови модела.

Испанската марка Zara
Нова колекция вечерни облекла

Най-интересното за марката е, че за сериозния успех, който е постигнала, не са били необходими никакви разходи за реклама. Политиката на Zara е, че по-добре да се създаде нов магазин, отколкото средствата да отидат за маркетинг.

Новата колекция на Zara за вечерни тоалети може да ви впечатли за коледните и новогодишните празници. Водещия модел на колекцията е известната Касия Стръс. Колекцията включва мъжки блейзери, ризи, прави панталони, елегантни рокли и стилни аксесоарите. Сред аксесоарите присъстват модерни пликове, чанти, ежедневни ботуши, обувки с високи токчета.

Разни разнообразни Tags: