Пудрените нюанси бяха един от хитовете от миналото лято и тази година трендът, наречен Candy Fever, се завръща по-силен от всякога … въпреки че всъщност никога не си е отивал напълно. Розовите и пастелно сини палта бяха изключително популярни през зимния сезон. С идването на пролетта знаменитостите отново разчитат на тези нюанси, за да „подсладят“ тоалета си. От червения килим и модните подиуми тенденцията бързо се пренесе и до масовото разпространение на дрехи в нежни пастелни цветове.

Прелиствайки страниците на светските списания, както и постовете в Instagram, изглежда, че едноцветните тотални в бонбонени цветове са любимите на известните личности. Те избират тези деликатни тонове във всичките им визи, като не се ограничават само в един детайл, а присъстват в блузи, ризи, панталони, рокли, поли, аксесоари… Вижте дори непокорната Риана, която залага на дрехи и подходящи аксесоари в лавандула и синьо.

Ограничение за Candy цветовете няма, защото се избират за релефни материи като дантела, солей или туид. Освен с красотата си, те си играят с дълбочината и интензивността на всеки нюанс, придавайки на дрехите триизмерен ефект. Зелено, синьо, жълто, розово, лавандула … Разнообразието от цветове е огромно.

Преглеждайки визиите, избрани от известни личности, един нюанс се откроява сред всички възможни опции – ментово зелено. Цвят, който идеално съответства на всеки тон на кожата или косата. Може да се даде пример с някои дами, които ни демонстрират цялата прелест на ментово зеленото, като Ханели Мустапарта, Карли Клос и Дженифър Конъли.

И към деликатността на ментовото зелено се добавя класицизмът на розовото. Този цвят, в по-леките си версии, продължава да бъде успешно добавен във всяка визия, която демонстрира женственост. Подобен ефект може да се постигне и с лавандуловия нюанс.

Готови ли сте да носите най-желаните цветове на сезона? Подгответе се да бъдете тренди и неотразими с тази доза „захарни“ дрехи през пролет/лято 2020 г.

Разни разнообразни Tags: