Удовлетворени и чувстващи се добре в собственото си тяло – това е първото нещо, което трябва да вземем под внимание при избора на бански. Защото без значение какъв размер носим, ние искаме да се чувстваме комфортно. Поради тази причина, удобните материи и дизайн са особено важни. Но кои модели бански костюми са на мода това лято? Подбрах за вас тенденциите на 2021-а, с които ще ви запозная в следващите редове.

Започваме с животинските щампи. Този дизайн се завръща с гръм и трясък в света на модата. И тази година ще има повече от него в колекциите бански костюми. А и нека си признаем – независимо дали от зебра, змийски или леопардов щампи, привличат вниманието и спомагат за атрактивния вид на плажа.

Друга актуална тенденция са тропическите и флоралните шарки. Те носят празнично забавно настроение и са особено подходящ летен тренд.

Вечна класика са си и едноцветните бански костюми. Цели или от две части, те са винаги модерни. Просто трябва да изберем нюанса, който отива на кожата, косата или очите ни.

Люлякът и светлосиньото са модерните цветове на годината. Независимо дали е бикини или бански: бански в пастелни цветове ласкае както тъмния, така и светлия тип кожа.

Това лято много модели са представени в фини земни тонове. Цветовата палитра варира от червеникави до светли нюд тонове. Трябва да не забравяме, че фините цветове в никакъв случай не са скучни, а носят семпла красота.

Жълто, оранжево или розово – ярките цветове ще продължат да бъдат в тенденция и през 2021 г. В допълнение към фините пастелни и земни тонове, неоновите цветове също са точноto нещо за това лято. За тези, които имат голямо желание да експериментират, през тази година има и селекция от блестящи бански.

Uncategorized Tags: