Тениската е неизменна част от гардероба ни. Тя е универсална дреха, която съчетава удобство и собствен стил, и никога не излеза от мода. Тениската се носи почти целогодишно. Тя е подходяща както за ежедневна визия, така и за за по-стилна. Важно е да знаете обаче как да я съчетаете, за да постигнете желания ефект.

Лично за мен, тениска, комбинирана с пола и кецове, може да бъде хем стилна, да носи духа на градския шик, хем да бъде перфектното решение за ежедневна визия. Начините за носене са няколко – или тениската пада свободно над полата или небрежно е затъпкана в ластика, а напоследък все по-често се прави възел в долната й част. От опит споделям, че тази визия се връзва чудесно с всякакви по дължина поли и дори обувки на токчета или платформи.

Тениска с дънки и отгоре сако е добър аутфит и за лятната офис визия. Ще ви бъде удобно и е много практично. В допълнение може да помислите за подходящо бижу или копринено шалче.

Освен класическата бяла тениска, всяка година се появяват и нови тенденции в дизайна. Има тениски със забавни цитати или надписи, има с ретро визии, повлияни от 60-те и 70-те години и дори с анимационни герои. Както се казва – разнообразие има, но всичко е въпрос на вкус.

Разни разнообразни Tags: