Сватбената рокля е от съществено значение за всяка бъдеща булка. Казват, че когато облечете правилната рокля, наистина ще се почувствате като булка. Индивидуалността на всеки е повлияна от неговата зодия, която на несъзнателно или съзнателно ниво определя предпочитанията му. В предишната си блог статия започнах с няколко насоки за сватбена рокля според първите шест зодиакални знака. Нека продължим с останалите.

Везните балансират всичко, дори стила си. Експериментират с визията си и впечатляват с идейни решения. За сватбата си избират рокля с гол гръб, стилна, но задължително с поне един акцентиращ детайл.

Скорпионите са рационални и елегантни. Залагат на класически булчински модели с изчистен силует. Роклята трябва да прилепва по тялото и да бъде дантелена или от коприна.

Стрелците излъчват строга индивидуалност. Те изразяват себе си чрез модели с фини линии и стил. Подходящи за тях са дълги изчистени рокли с воал и блстящи бижута за акцент.

Козирозите обичат елегантото и семплото. Подходящи за тях са тежко падащите рокли с тънки или без презрамки.

Креативността на водолеите си личи дори в стила им. Избират неочаквана визия с къса сватбена рокля и дълъг дантелен воал. Така създават романтика в цялостното си излъчване, за да се почувстват добре в кожата си.

Мечтателките риби харесват бохмския стил и го прилагат дори на сватбения си ден. За булчинска рокля избират такава, която носи романтичен заряд. Дантелените ръкави и воали са идеалният начин да създадат мечтаната си визия.

Разни разнообразни Tags: