Всяко момиченце поне веднъж си е мечтало за деня, в който ще се превърне в истинска принцеса. Ще облече приказно бяла рокля с дантела и воал и всички ще я гледат с възхищение и умиление. Когато обаче дългоочакваният момент настъпи, изборът на сватбена рокля се превръща в истинско предизвикателство.

В тази връзка наскоро попаднах на интересно решение, което искам да споделя с вас. Нека видим каква сватбена рокля подхожда на всяка зодия, след което ще се радвам да споделите мнението си по темата.

Започваме със зодия овен. Четох, че представителките от този зодиакален знак предпочитат семплите модели. Присъщо за овните е тяхната креативност, затова често допълват към роклята си нещо индивидуално, което ги откроява и което сами са измайсторили.

За Телците комфортът заема първо място, въпреки че обичат да впечатляват околните със стила си. Те биха избрали удобна рокля от мека материя.

Присъщо за двойнствените близнаци е съчетанието на няколко стилове. Обичат малките детайли и бляскавите украсителни елементи.

Раците си падат по елегантните модели и класическите стилове. Роклята им трябва да бъде без презрамки и да подчертава извивките на тялото.

Лъвиците предпочитат по-драматичните визии и наситени цветове. Роклята трябва да е запомняща като самите тях, затова залагат на обемни модели с дантели и камъни.

За женствената дева са присъщи романтичните кройки. Разбира се, разнообразяват с леки закачливи детайли и елегантни бижута.

Разни разнообразни Tags: