В месеца на любовта сме. Вярвам, че всички дами се вълнуват за това как ще протече вечерта на Свети Валентин и разбира се, обмислят как да заблестят още по-ярко с визия. Затова в навечерието на празника ще ви предложа няколко модни препоръки, с които да бъдете стилни, красиви и разбира се – да се влюбите.

В основата на добрата визия стои балансът. Това означава, че ако сте решили да облечете изрязан топ, трябва да го съчетаете с дълъг панталон или пък стилни дънки и висок ток. Ако пък сте заложили на къса пола, то деколтето е препоръчително да бъде по-затворено.

Бижутата към визията също играят ключова роля. Ако искате да бъдете стилни и романтични, най-добре е да изберете стилно колие и малки обеци.

Добрият грим може да бъде най-верният ви съюзник, но ако прекалите с него – ще се обърне във ваш враг. Затова тук отново е в сила правилото за баланса. Например, ако сте решили да акцентирате върху очите и да нанесете опушен грим, то на устните нанесете нюд нюанс или безцветен гланц. И обратното – ако искате да заложите на класиката червено червило, то очите трябва да са деликатно подчертани само със спирала или тънка очна линия.

Най-важното обаче е да се забавлявате, да се чувствате комфортно в компанията на половинката си и да отпразнувате подобаващо любовта.

Uncategorized Tags: