Късна есен, ранна зима. Студеничко си, а? Усещате ли вече да ви замръзват ушите? Иска ви се да се стоплите, нали… Спокойно, няма нищо страшно. Можете да се стоплите и същевременно да си предадете неповторим имидж, като просто си сложите модерна шапка. Именно на този вид зимни аксесоари посвещавам днешния с пост.

sbd68_2013Изключително модерни в последно време станаха шапките в стил Майкъл Джексън (поне аз така ги наричам), но те са удачни по-скоро за есента, защото не падат върху ушите. Все пак такива модели има разнообразни, а са и много стилни. Препоръчвам ви да си купите поне една такава и да не се лишавате от ефекта, който би предала на визията ви.

eom4nc-iЗа по-студеното време все пак няма да е зле да се насочите към плетените шапки. Топлят значително повече и също се намират в разнообразни модели. Аз например имам две такива – едната е сиво-черна, което я прави много по-комбинативна, а другата е цветна и я слагам в случаите, когато искам да изглеждам по-свежо. Може да взаимствате от моя пример, но може да си вземете и повече от една цветна. Въпрос на вкус е. А ако се притеснявате за прическата си и че шапката ще я развали, вземете си от онези “торбестите”. Те не сплескват косата, а освен това придават арт излъчване, защото имат форма на барета.

Разни разнообразни Tags: