Преди 10 години това може би щеше да е доста необичайно, но от известно време доста навлязло в модата да се носят различни стилове кецове и маратонки… с рокля. Е, оказва се че тази комбинация не само е приемлива, но даже е по-гъвкава, отколкото звучи. Ако не ми вярвате опитайте тези смели идеи:

1) С черна рокля, по възможност дълга

Ако се страхувате да рискувате, започнете с черното. За предпочитане е роклята да е дълга, бохемска или средна. Този модел рокля е демократичен. Приема различни видове и цветове на маратонки. За да завършите вида, изберете хубава кожена чанта. Това е! Тази комбинация от рокля и маратонки ще бъде неустоима!

2) Коктейлна рокля

Изглежда малко вероятно, но този микс изглежда наистина красив! Няма нищо подобно на маратонки, които да нарушат трезвеността на партийните рокли. Вземете шанс върху най-благородните материи (като дантела), тюл и най-добрите тъкани.
3) Права рокля

Свободните прави рокли са свежи и семпли, което изчиства цялостната визия. Те са идеални за слънчеви дни.

4) Шарена рокля

Що се отнася до тенис роклята, това е любимият ми избор! Шарена рокля с бели маратонки или кецове са страхотна комбинация. Експериментирайте със стила и формата на роклята.

5) Туника

Роклята туника е идеална за работа, тъй като свободната форма внася повече изтънченост на външния вид. Обърнете внимание на дължината в офиса, по-добре да не е твърде къса.

Разни разнообразни Tags: