skirtsКъсата пола е едно от любимите дрехи както на нас жените, така и на мъжете. Ние ги обичаме, заради свободата, която ни дават, а мъжете харесват повече гледката, която ни придават. Това, което мъжете обаче не знаят е, че колкото и красива и секси да изглежда жената с къса пола, също толкова и неудобно се чувства с нея. След като господата прочетат този статия, ще разберат защо доста често приятелките им отказват да носят тази така привлекателна част от облеклото.

1/ Късата пола не отива на всички жени. Това е факт. Затова повечето жени много внимават какви точно поли си купуват – кройка, цвят и материя.

2/ Късата пола е крайно неподходящо облекло дори при най-лекия повей на вятъра. На вас, мъже, може да ви харесва, но нас ни изтощава постоянно да придържаме краищата й надолу.

3/ Късата пола трябва постоянно да бъде придърпвана. Понякога имаме чувството, че тя показва повече отколкото ни се иска. Това ни кара постоянно да се оглеждаме по витрините, просто за да сме сигурни, че дължината й магически не се е променила.

4/ Само като казах дължина и ме заболя сърцето. Защото тя наистина се променя, когато полата е права. Този тип не на шега постоянно се вдигат нагоре и ние непрестанно трябва да пристягаме колана и смъкваме надолу.

5/ Късата пола изисква перфектно обръснати крака, по възможност с малко загар и без рани от епилатор, за да се чувстваме самите ние добре и със самочувствие, а и гледката да е добра за приятеля/мъжа ни.

6/ Когато сядаме, винаги трябва да сме с кръстосани крака. А когато се изправяме, винаги трябва да оправяме полата.

Е, след всичко изтъкнато дотук, зная, че ако сте мъж, се благодарите, че не сте жена. А сега ще настоявате ли много, много, много пред приятелката си да носи къса пола?

Разни разнообразни Tags: