IMG_2339В края на всяка есен и началото на всяка пролет наблюдавам един странен (поне за мен) феномен, свързан с дамското облекло. Или по-скоро с дамските обувки…

Всичко идва от смяната на сезоните, промяна в температурата и (не)желанието на някои жени да признаят, че е време за сезонна промяна в стила. Заглеждали ли сте се как през септември част от дамите по улиците продължават да си носят летните си сандали и чехлички, въпреки че градусите може да са спаднали с поне 10-15 надолу? А забелязвате ли, че вече започват да се виждат и дами, които са сложили есенните си боти и дори ботуши?

black-boots-fashion-shoes-winter-Favim.com-120987Наистина ми е странно понякога, когато попадна на сцена, в която две приятелки са се спрели и си говорят, но… едната от тях е със сандали, а другата с ботуши. И не говоря за летни ботуши, а дебели и кожени.

Не знам дали хората просто максимално във времето отлагат моментът, в който им се налага  да признаят, че лятото е свършило, или са учудващо издръжливи на настъпващия студ? Нямам обяснение. Просто наблюдавам този странен за мен феномен и му се чудя всеки път, когато го забележа.

Разни разнообразни Tags: