Има някои неща, които не ни изглеждат добре в човека срещу нас, и доста се чудим какво не е наред, когато на пръв поглед не откриваме никакъв дефект. Цветовото съчетание е добро, всичко пасва, дрехите са изрядни – чисти и изгладени, гримът е подбран, маниерът на обличане е интересен. И въпреки това… някак отсрещният изглежда не на място.

Защо това ни дразни?

funny-fashion-fails-08Като цяло има хора, които обожават да експериментират. Понякога това е хубаво, но доста често, ако не сте сигурни как точно да го направите, не се опитвайте дори.

Какво означава да смесиш стил? Пример е да облечеш официален панталон със спортни обувки, да добавиш към строга вечерна рокля африканско колие или пък да съчетаеш хипарски панталон със спортна риза. Тези приумици са много модерни, действително, но не всеки ги може. Трябва да съобразите кройка, материя, повод, обкръжение. Можете да изпаднете в смешна ситуация, която околните дълго ще ви напомнят.

Ако не знаете какво да правите, а искате да сте интересни, да си сложите онези обеци с пера, да се окичете с дървена индианска гривна, най-добре използвайте изцяло този специфичен американски стил. Облечете нещо велурено, мокасини, пуснете косата си с малка плитка отстрани и лек грим.

Искате да сте адски секси с онзи мрежест чорапогащник и роклята с дантела, но внимание – двете заедно ще ви отведат в света “Мулен Руж”, а вие не искате това. Изберете или плътна рокля и мрежест чорапогащник, или дантелена рокля и обикновен черен чорапогащник с ликра, но никога двете заедно.

Бъдете нащрек, приятелки, защото модни гафове дебнат отвсякъде!

Разни разнообразни Tags: