Моя милост, разбира се. Само че за да сме изчерпателни при това описание, трябва да добавим и още, и още определения като красива, харизматична, умна, забавна, неповторима, несравнима, уникална…
Шегувам се, естествено. Става въпрос за моята нова врата за гараж: не ми било просто врата, най ми било Secdoor ExS. 🙂 Умно измислена, за да не плащате излишни пари за екстри, които реално не са ви нужни.
secdСпрях се точно на този модел гаражни секционни врати, защото търсех нещо за вилата, където изолацията е предостатъчна. Нямах намерение да се впускам в необосновано скъпи решения. Освен това моделът е максимално безшумен и не се смущава при движение. От фирмата ми обясниха, че тази гаражна врата пести и от квадратурата на помещението, защото заема минимално разстояние по контура на тавана. Като прибавим и факта, че имах право на избор на цвета (за нас, жените, това е много важно!), просто муцка!
Сега всички съседи в Марково ме питат как е възможно да сме платили толкова добра цена, като един от тях дори вече си поръча същата. И той като мен иска да плати за това, което използва, а не просто да се изфука, че гаражната му врата има 847147 екстри, 99% от които и идея си няма за какво служат.
Тази година вратата, догодина живот и здраве по-крупен проект сме намислили: малък външен басейн, най-вече за децата, защото моите патиланци нямат изкарване от водата. Да се надяваме, че и там ще открия оптималното съотношение между цена – качество, защото наистина искам малък, но обезопасен басейн, който да прави летните ни дни с една идея още по-слънчеви! 🙂

Разни разнообразни Tags: