Декември е и отново идва ред на любимите ни пухени палтенца, меки блузки и зимни ботушки. А сега отворете гардероба си, разгледайте внимателно всички зимни връхни дрехи и не се лишавайте от нищо, направено от изкуствен косъм или изкуствена кожа. Тази година те ще са звездите в зимната мода. Нека ги разгледаме по-подробно.

Пухкави, топли, свободни и модерни. Палтата в стил Teddy bear са едновремено топли и удобни и ще продължат да се носят и през 2021-ва година. Сладките палта се предлагат в различни цветове – от искрящи до по-семпли и тъмни, както и с различни дължини, с или без качулка. Те се комбинират отлично с дънки тип Boyfriend и къси ботуши с по-груба подметка.

Тази зима залагаме също на кожените дълги палта. За направата им разчитаме на изкуствената кожа и органичните материали. При тях се държи на класическия черен цвят, като могат да бъдат комбинирани с кожен панталон и боти.

Обичате ли пухени якета? Разбира се, кой не обича?! Късите пухени якета са сред любимите връхни дрехи, които носим когато температурите спаднат драстично. Освен че са топли като меко одеяло, съчетани с широк панталон, те правят талията да изглежда тънка и оформят силуета.

А вие кой модел предпочитате?

Uncategorized Tags: