В дамската чанта на всяка една жена трябва да има задължително комплект за бързо модно реагиране. Защото ситуации могат да настъпят всякакви и вие трябва да умеете да се справяте с кончета, бримки и скъсани копчета. А това означава да си купите малка кутийка органайзер, в която да приберете:

organizer for repair clothes– конци – бял, черен, червен и каквито още искате;

– малка ножица;

– моментно лепило;

– три броя копчета – според дрехите, които носите;

– лак за нокти – безцветен;

– игла, безопасна игла, силиконов ластик.

Вие познавате гардероба си. Знаете какви копчета имат палтата, ризите, полите и панталоните ви. В случай на едно паднало трябва да имате възможност за бърза замяна. Може да не е точно същото копче, а подобно, но в необходимия размер. Ако сте на път за среща в друг град, например, и ставайки от седалката на автомобила съдерете плат или падне копче ще имате две минути в колата, за да го пришиете обратно и ще си спестите притесненията. За това са конците и иглата.

Безопасната игла и силиконовото ластиче ще са нужни, ако нещо от дрехата се разкачи или скъсате презрамка. Лакът за нокти предотвратява уголемяването на бримки на чорапогащник или тънък дамски чорап. Моментното лепило служи за изкривен ток или скъсана каишка на обувка. А малката ножица – за всички случай, особено когато се е разшил част от подгъв на полата ви и грозно виси конец.

А вие носите ли комплект за бързо реагиране във вашата дамска чанта?

Разни разнообразни Tags: