Първите срещи са свързани с вълнение и безброй трепети. Пеперуди пърхат в корем и гърдите ви. Харесвате човека, с когото ще излизате и се надявате всичко да мине добре. Най-страшният въпрос за мнозина обаче е какво да облекат.

Всеки има различен стил и предпочитания. Облеклото ще покаже на онзи, с когото имате среща, какви са вашите специфични черти на характера, какво е вашето настроение и отношение към живота. Затова можете да избирате от много дрехи в гардероба си и да съчетавате според това какво ви предстои да правите на вашата първа среща. Съобразявате дали това ще е вечеря, кафе или разходка…

Има обаче някои дрешки, с които не бива да се показвате. Затова никога НЕ обличайте на първа среща някои от следните неща:

minijupe1. Ултра къса пола. Полата може да е малко над коляното или малко повече от средата на бедрото. Това е модерното приличие. По-къса от средата на бедрото НЕ е подходяща. Забравете изцяло и за кожените поли. Те са табу на първа среща.

2. Къси панталонки до възглавничките на седалището. Модерни са и са много удобни, ако ще карате ролери на алеята… край морето. Но определено не са подходящи за среща. Не само, че целите ви крака са открити, а и посланието е повече от ясно…

3. 3/4 чорапи или чорапи до коленете. В зависимост от вида на чорапите, това може да е много предизвикателен елемент от цялото ви облекло, което да накара отсрещния да НЕ ви вземе на сериозно. От друга страна това може да е елемент, който крещи “малолетна” и веднага отблъсква отсрещната страна. Той непременно ще си помисли, че сте твърде малка на възраст или пък просто сте инфантилна, а това НЕ е секси.

4. Плитка талия и къса блузка. Може би се гордеете с корема, който сте направила във фитнеса. А може би просто искате да се похвалите с новата си къса блузка, купена от Централната улица. Но да покажеш пъпа си на първа среща също крие риск. Ако Той ви предложи да идете у тях след като сте хапнали, да знаете, че е заради това.

5. Прилепнали дрешки – всичко прилепнало не е добре.

6. Широки дрехи – крайностите не са за предпочитане. С твърде широки дрехи, с които искате да прикриете някакво несъвършенство или просто не искате да сте предизвикателни на първа среща, можете да постигнете обратния ефект. Можете да изглеждате безинтересна и дори като клошар. Такъв стил определено говори за липса на стил изобщо. След това Той може да не ви се обади повече.

7. Грънч. Влизаш в гардероба и излизаш с каквото набараш. НЕ! Положете малко повече усилия да съчетаете облеклото си по правилния начин. Понякога в старанието си да сте различни можете много да оплетете конците и да покажете не уникален стил, а ужасен. Не забравяйте, че всеки мъж иска да се хвали с половинката си. Малко или много.

Разни разнообразни Tags: