Разгарът на летния сезон е времето, в което да разгърнем модния си потенциал и да си позволим да експериментираме с цветове, материи и аксесоари. Много модни брандове също залагат на по-свежи идеи за горещи августовски трендове, които да се впишат идеално в летния гардероб.
Разбира се, флоралните мотиви почти не напускат модния подиум, но през лятото са задължителни. Десените с цветя са предпочитани за рокли или дълги леки поли и се комбинират чудесно със семпли чехли и сламена шапка. Аутфитът е подходящ за морския бряг и върви с охлаждащ коктейл.

Ако се чудите какво да изберете за разходка в късния следобед или среща с приятелки, заложете на микро тренда. Това значи мини пола, комбинирана с вързана риза. В крак със сезона, изберете контрастиращи цветово дрехи. Ще се сдобиете с удобна, небрежна и модерна визия.

Както споменах вече, лятото е сезон за експерименти. Пробвайте да съчетаете изискан панталон от лен или сатен с практични цветни кецове. Хем ще ви бъде хладно, хем ще ви бъде удобно, хем ще е нещо по-различно от роклите и полите.

Любим аутфит, който става и за другите сезони, е съчетанието на деним със сатенен топ. Обувките са по ваш избор – стилни токчета или ежедневни кецове, подхождат си и двата варианта.

Каквото и да изберете, както и да се облечете, не забравяйте най-важното – усмивката и доброто си настроение.

Разни разнообразни Tags: