well dressed womenНяма как, след като ви отнех ентусиазма, да не ви подкача малко и да ви възвърна доброто настроение, защото съм сигурна, че всяка от вас има от онези уникални неща, по които мъжете направо полудяват.

Какво харесват мъжете и защо? Вземете лист хартия и си водете записки, ако трябва. Предстои ви пазаруване!

Корсет. Може да му е много трудно да го свали, но все ще гледа гърдите ви, вталяващия ефект на талията и ще си мечтае да сте насаме. Корсетите отдавна са считани за много еротичен елемент към облеклото. В тях има нещо традиционно, освен това ще направят сексапилна всеки тип женска фигура.

Къси поли и панталони. Да, да, да. Ще гласуват за тях с две ръце и с палците на краката. Няма мъж, който да не харесва голи бедра и изобщо дреха, която да предоставя повече храна за очите му. Освен това се ласкае, когато неговата жена изглежда най-секси. Може да не позволява друг да гледа или пипа, но това е част от неговото мазохистично тестостеронично мислене, което ние не разбираме… Сигурно повечето от вас ще възразят, че не на всяка жена й отива къса пола. Някои имат по-едри бедра, други не харесват дупето си. Спокойно дами, има доста видове къси поли – прави, тип балон или на етажи – изберете тази, която ще прикрие несъвършенствата и ще подчертае най-красивите ви форми. За него няма значение модела. Ключовата дума е “къса”.

Бюстие. Късите блузки или ретро бюстиетата, които откриват част от корема са много сладки. Повечето от тези елементи са еластични, така че ще можете да ги облечете дори да сте малко по-пухкава.

Обувки на висок ток. Класически, не тези, които правят крака ви да изглежда като копито. Черни или червени, те изглеждат толкова фетиш, а ако имате и тънки глезени, нищо чудно да прекратите разходката си предсрочно.

Чорапогащник с ръб отзад. Този толкова секси чорапогащник се открива много трудно. Лично аз съм търсела с месеци, но си заслужава. Той издължава краката, прави ги по-стройни и приковава погледа. Независимо, че в него има нещо перверзно, съчетан с подходящо облекло е класика в жанра.

Кожено яке с пухкава яка. Щом има нещо заешко, лисиче и е естествено, ще му хареса. Яке с издължен силует и колан, за да подчертае талията е чудесен избор.

Вталените дънки и клинове. Може на вас да не са ви много удобни, но ако зависи от него, той ще напълни гардероба ви само с такива супер тесни тип “втора кожа” дънки, еластични клинове и панталони. Всичко прилепнало е подходящо за вас, според тях.

Изводът: мъжете са и винаги ще си останат визуални същества. Но от друга страна щом искат да се обличате така и на вашата половинка му харесва, то тогава трябва да сте уверена, че тялото ви му допада и иска да се хвали с вас пред приятелите си. Може това да ви звучи малко обидно, но все още не сме разбрали мъжката логика… така че не разсъждавайте много много, дами, а правете чест на мъжете си като се обличате, така че те да ви желаят във всеки един момент от времето прекарано заедно.

Разни разнообразни Tags: