Честита Новата година на всички прекрасни дами и господа с усет към модата и желание да работят върху себе си. Защото външният вид е важен за вашето самочувствие и увереност и за да уважите околните като им доставите удоволствието да общуват с добре изглеждащ човек.

Днешната първоянуарска неделя ще ви попиша малко за дрехите, които мъжете не харесват. Отдавна се каня, а и темата е някак важна, защото, колкото и да не ни харесва се оказва, че половинките ни винаги имат нещо против някои от изборите, които правим. Добремммм, може би на вас онази зелена рокля ви е любима и смятате, че в нея изглеждате зашеметяващо, но той не мисли така. Защо? Ето някои доказани истини за дрехите, които мъжете направо ненавиждат.

Шалвари и дълги рокли с индийски елементи. Дали е част от народопсихологията на българските мъже, или това отношение се корени някъде другаде, но повечето от тях мразят тези две облекла. Като начало смятат, че шалварите и всякакви подобни панталони правят фигурата ви по-пълна, прикриват дупето и изобщо изглеwoman-tunicждате нелепо. Освен това, ако досега сте пазарували от индийския магазин, спрете незабавно, защото той собственоръчно ще направи ревизия на гардероба ви и ще изхвърли всичко, което оцени като “циганийка”.

Туники и дълги ризи. Определено стил “колежанка” може да ви допада, но ако приятелят или мъжът ви не харесва грънча ще ставате свидетел на цупене, мръщене, отказ да излиза с вас на публично място. Мъжете обичат половинката им да изглежда като онази зряла и секси мадама от рекламата на Victoria Secrets, така че, ако ризата не е вързана на кръста и не е мокра, просто я забравете. Същото важи за туниките. Тези широки и развяващи се дрехи пречат на огледа на хубавото ви тяло.

Рокля, стеснена под гърдите, с широк колан, падаща свободно надолу. Първо пречи на прегръдките, второ, дразни ръката му когато иска да я положи на гърба или кръста ви, трето, приличате на бременна с нея, четвърто – приличате на баба му. Освен ако не прикривате паласки този толкова разпространен и модерен модел рокля просто не е за вас, когато сте в неговата компания.

Гумени ботуши. Да, точно така. В тях няма нищо секси, колкото и да са удобни. Приличате на селско рибарче, а той не търси точно този тип жена.

Тумбести якета. Мъжете не излизат с космонавти!

Панделки на шията, малки шалчета или жабо. Сложете едно от тези неща и гарантирам, че реакцията ще бъде следната: “Прилича на котешка каишка, махни го!” Е, да – вие сте му жена, а не пухен домашен любимец, нали? Всъщност идеята му харесва, но не иска приятелите му да виждат това.

Е, дами, колкото и да не ви харесва, любовта изисква повече жертви, отколкото модата. Понякога обаче е за добро.

Разни разнообразни Tags: