Наближава, наближава. Ето я, новогодишната нощ е само на три дни разстояние. Решихте ли вече какво ще си облечете? Ако не сте, имам няколко насоки за вас.

clothesПърво, решете какво впечатление искате да оставите. Всичко знаем, че по дрехите посреща, а по ума изпращат, така че внимавайте, ако в компанията ви ще има непознати. Имам една приятелка например, която миналата година посрещна Нова година в заведение и се беше облякла с пола с пера и потник с пайети. Беше ефектно и тя самата го знаеше, всички я бяха запомнили.  Така че преценете, искате ли да блестите (буквално), или предпочитате да сте по-незабележими.

Второ, нека облеклото е според случая. Ако ще празнувате по домашно с приятели, едва ли къса пола и високи обувки са най-добрия избор, защото най-малкото ще се събуете. В този случай няма да е зле да изберете нещо по-удобно, макар и с ежедневен намек.

Възнамерявате ли да хапнете повече? Ако да, внимавайте да не ви проличи. Избягвайте тесните и впити дрехи, защото моментално издутият ви корем ще си проличи, а не смятам, че целта ви е такава. В този случай аз бих избрала по-широка блуза и пола с горна талия или рокля, която да се разкроява надолу.

Разни разнообразни Tags: