Когато говорим за стил на обличане обикновено имаме предвид цялостната визия на мъжа или жената – съчетанието на модел, материи, цветове и аксесоари.

Неизбежните аксесоари за всяка жена определено са колан, чантата и… още нещо.

Кое е това, нещо, което ще допълни облика на вашия тоалет. Можете ли да помислите без да четете напред. Определено ще кажете шапката и шалчето, но нека ви предизвикам да мислите мааалко по-разчупено.

handbag with scarfШалчето може да бъде ваше допълнение, но и на чантата ви. Виждали ли сте онези малки парчета пъстър плат, които висят от едната дръжка или на специално поставена за целта халка. Те разчупват модела и внасят цвят, ако сте привърженик на едноцветните чанти в бяло, черно, тъмносиньо или кафяво и бежово. Демек чанта с класически изглед – универсална, която да отива на всеки тип и цвят обувки. Добре, но да се затрапвате е една гама до края на живота си е скучно и отегчително най-вече за самите вас.

Друг вариант да допълните аксесоара с още един аксесоар е като добавите висящо портмоне, в което не пари, а можете да добавите гланц за устни и салфетки, нещата, които са ви нужни, когато отивате да се освежите в някой ресторант. Така ще избегнете досадното ровене в дамската чанта, докато откриете точно каквото ви трябва.

А защо не опитат е бижу? Бижутата са винаги на мода. Позлатена верижка, мънистена висулка или нещо с пера. Завъртете няколко пъти около едната дръжка и спуснете надолу.

Опашка. Това е моят любим аксесоар за чанта. Не само, че е пухкав, мек и привлича вниманието, но и придава класа. Идеален е за зимните месеци.

Разбира се, можете да развихрите въображението си и ще видите още колко много неща можете да закачите на чантата си. Ако е платняна – това може да е брошка или значка. Ако е кожена – мека връв или текстилна панделка, дори колан. Аранжирайте добре и се насладете на уникална визия.

Разни разнообразни Tags: