Знаете ли какво никога не излиза от мода, без значение от сезона? Това са бижутата, разбира се. Тяхното разнообразие от форми и символики позволява те да бъдат носени навсякъде и по всяко време. Талисманите от сребро например, които допълваме към гривни или колиета, са особено актуални. Те са бюджетни, лесно достъпни и предлагат богат асортимент от модели. Финия и деликатен цвят на среброто пък ги прави адаптивни към всеки тоалет и повод, на който придават допълнителен блясък. А самата думичка талисман носи внушение за защита и късмет.

Аз например смятам, че със смяната на сезона, освен гардероба, трябва да обновяваме и талисманите си. Докато през летния сезон особено актуални бяха тези на морска тематика като котва, слънце, летен коктейл, сладолед и дори фото апарат, то сега се търсят артикули, подходящи за есенно-зимния сезон.

Като човек, интересуващ се от мода и обожаващ бижутата, реших да подбера правилния блясък за себе си за новия сезон. Така попаднах на много онлайн сребърни бижутерии, сред които и Viano. От там всъщност избрах новите си амулети. Беше изключително лесно и удобно, защото сайтът е разделен на поводи, тематики и за кого е. Така по зададени от теб параметри получаваш желаните резултати и се запознаваш с посланието на всеки от предлаганите артикули.

Така се спрях на сребърна твърда гривна с интересна закопчалка. Сметнах, че е подходяща за настъпващия сезон, защото закопчалката ѝ описва силуета на луна и звезди, които да блестят на ръката ми през мрачното есенно време. Към нея допълних още два сребърни талисмана от Viano. Първият е във формата на къща, тъй като винаги съм свързвала есента и зимата с уюта на дома и времето, прекарано със семейството. Вторият пък избрах да бъде с формата на ангелски криле, който да ме закриля и напомня за най-магичните дни от годината – Коледните и Новогодишните.

По този начин добавих допълнителен блясък към стила си, поканих празничното настроение в душата си и символично го споделям с близките около мен хора.

Разни разнообразни Tags: