Всяка година се характеризира с нови трендове, които са модерни. Има обаче и такива, които са признати за евъргрийни. Белите маратонки, изтърканите дънки, коженото яке, авиаторските очила и… белите тениски.

Ако проверите гардероба си, то несъмнено ще откриете поне една тениска в бял цвят. Особено като се има предвид, че това е най-предпочитаният цвят за летните и топли месеци. Аз например притежавам не една, а поне десет наброй бели тениски. Те на са изчистени, напротив, всяка от тях има специални символи. Едната е със златисти елементи, другата е със сребристи камъчета, третата е с черен надпис, четвъртат е с многоцветна щампа… И така, и така, мога да изреждам до безкрай. Залагам на толкова много на пръв поглед подобни тениски, защото всяка от тях придава различен акцент на визията ми.

Освен цветът са важни кройката, материята и дизайна на тениската. В последно време тренди са по-правите и широки, които да се подпъхват под долната дреха, за да изглежда небрежно и младежко. Според мен тази тенденция се наложи като допълнение на кампанията за приемане и показване на женското тяло такова, каквото е. Всички знаем за проблемите с анорексията, болимията и други заболявания, които сполитат млади момичета, копнеещи да приличат на супермодели. Е, вече не е важно дали имаш няколко килограма отгоре, а как съчетаваш дрехите си. Определено широката бяла тениска може да прикрие някои несъвършенства и да придаде бляскавост и свежест не визията. А най-хубавото е, че може да се комбинира с момс джинс, оувърсайз панталони, къси панталони и всичко, което още се сетите.

Несъмнено комбинацията кецове, пола солей и бяла тениска е класиката на 2019 г. С нетърпение очаквам да видя каква ще е тя за настоящата година. Предполагам, че отново класиката ще се завърне, но обновена и през погледа на новата ера.

Разни разнообразни Tags: