closetАко партньорът ви недоволства от навика ви да харчите пари за нови дрехи и се цупи, че заемате твърде много от мястото в гардероба, ето няколко основателни причини, които да му изтъкнете, за да го убедите, че сте в правото си да пазарувате на воля. След като извоювате тази мини победа, ще можете на спокойствие да се обзавеждате с нови нещица, при това без да предизвиквате “онзи поглед”, с който ви изглежда, когато той си мисли, че сте надхвърлили бюджета. Гарантирам, че вече всяко ново нещо ще бъде посрещано с усмивка. Не вярвате? Продължавайте да четете.

Купили сте си нова дамска риза и търсите начин да я настаните в гардероба. Той ви наблюдава и започва да ви укорява със следните неща: Нямаш ли достатъчно дрехи? А какво ще правим като дойдат сметките? Това сега за какво ти е? Кой ще искаш да впечатлиш?

Не чакайте да се стига до такива упреци. Още когато намислите да си купите нещо бъдете готови да го убедите, че решението ви е правилно. Бъдете категорични – АЗ искам и си купувам нови дрехи, защото:

1. …смятам, че всяка една жена, която държи на себе си, трябва да демонстрира класа като изглежда добре и бъде винаги различна там където отива. Така колегите, приятелите и съседите ще я вземат на сериозно, защото един човек, който полага усилия да има добър вид показва, че е внимателен към всеки детайл, има отношение към нещата, които прави, старателен е и това ще се принесе в работата му, в отношенията му с хората.

2. …искам хората да ми се възхищават и да си казват – този мъж (демек вашият), явно има много добър вкус и се грижи винаги жена му да изглежда добре. (Това ще му вдигне акциите!)

3. …. желая да изглеждам винаги добре за теб (за вашия мъж) и за децата ни (ако имате такива), за да се гордеете с мен и да мислите, че съм най-красива и най-добре изглеждащата жена. (Това също е удар по самочувствието му)

4. …има дрехи, които мога да си купя на много изгодна цена, с моите си лични спестявания във фонд “и аз съм човек”, без това да пречи на месечните ни общи разноски. Всеки има лични пари, които сам да прецени как да изхарчи. Ако ти (вашият мъж) ги харчиш за неща по колата и бира, аз (Вие) ги харча за дрехи  и следя разпродажби. (Така ще му покажете да не се бърка в личното ви пространство, но и ще изтъкнете, че харчите разумно).

5. …не искам да изглеждам вехто, износено и демоде. Повечето дрехи избеляват, свиват се, раздърпват се или след едно година изглеждат вече ретро. Освен това жената трябва да има дрехи за всеки повод. Все пак дамското облекло не се състои само от ризи, тениски и джински, а ние имаме рокли, поли, клинове, дънки, ризи, бюстиета, пуловери, желетки… Една жена трябва да има от всички типове дрехи. На теб (вашият мъж) да не би да ти липсва нещо от мъжката гама облекло? (Топката в неговото игрище би трябвало да му покаже, че вие сте прави)

Разни разнообразни Tags: