Всяка година, като си почиствам гардероба и се заричам да махна половината от дрехите, които не нося. Сигурна съм, че много и мъже и жени са се озовали пред пълен гардероб и цял куп с неща, които са в графата „ще облека някой друг път“. За да продам или подаря тези дрехи не ми е нужен уеб сайт, има достатъчно платформи и социални медии, където това може да се случи. Ако обаче вие, както и много други като вас, продавате нови дрехи, закупени от различни места или изработвате ваши собствени дизайни, то тогава да имате уеб сайт не е просто препоръчително, то е задължително. И аз и Dnes.bg сме на мнението, че електронният магазин е необходимост. Ако вие не мислите така, пък дори и да сте съгласни с мен, четете по-долу.

Лесно ли се продават дрехи?

Според мен отговорът е „зависи“. Най-лесно се продават детски дрешки и това всички майки го знаят. Винаги има търсене, макар и цените там да не могат да се вдигнат много високо. За дамските колекции също има доста голям интерес. Според мен, най-трудно се продават мъжки дрехи, като причината се крие в това, че повечето мъже не обичат да губят време в пазаруване. За тях е много по-приятно да влязат в първия физически магазин и да излязат с дреха, която е горе долу това, което са търсили.

Електронните магазини за мода притежават редица неща, които ги различават от останалите електронни магазини. Например при тях, задължително трябва да има поле за размери, както и добавена таблица с кой размер колко сантиметра е. Може да имат поле и за цветови разновидности. Тоест една продуктова страница всъщност може да предлага 1 продукт, но в 5 варианта с по 5 размера. Звучи сложно, нали?

Вече има достатъчно онлайн магазини

Сигурно повечето от вас си мислят, че няма как да преборят конкуренцията. Това не е точно вярно и сега ще ви кажа защо. Ако продавате добра стока и красиви дрехи, то това означава, че единственото нещо, което ви е останало да направите е да си изберете авторитетна фирма да ви изготви уеб сайта и да се погрижи за SEO оптимизацията му и няма да имате равни.

Разни разнообразни Tags: